Κυριακή, 2 Μαΐου 2010

Απορία της ημέρας

Γιατί το αλουμινόχαρτο δεν έχει δύο γυαλιστερές πλευρές;

2 σχόλια:

  1. http://wiki.answers.com/Q/When_you_cook_with_tin_foil_do_you_use_the_shiny_side_up_or_the_shiny_side_down

    Αν και σε προηγούμενη παρόμοια ερώτηση, θεώρησα δεδομένη την γυαλιστερή από μέσα για να αφήνει λιγότερα "τρίμματα" στο τρόφιμο, φαίνεται ότι δεν έχει σημασία. Άλλες πηγές λένε ότι βάζεις την γυαλιστερή απ' έξω για να κρατήσεις το τρόφιμο κρύο (αντανακλά τη ζέστη) και από μέσα (αντανακλά την εσωτερική θερμότητα) για να τον κρατήσεις ζεστό.

    Στο παραπάνω link, ο τύπος λέει ότι κάλεσε την κατασκευάστρια εταιρία και του είπαν ότι είναι θέμα διαδικασίας της μηχανής που το φτιάχνει και τίποτε άλλο...
    Χμμμμ


    Μάθαμε κάτι κανούριο σήμερα, ή απλώς μπερδευτήκαμε περισσότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή