Συμπίπτει με τη θεωρία που είχα κι εγώ το πρωί, αλλά έχω μια μικρή διαφωνία. Το σημείο βρασμού πρέπει να είναι ψηλότερο,(όπως το νερό στο οποίο έχουμε βάλει αλάτι). Επίσης, άλλο το σημείο βρασμού, και άλλο το σημείο εξάτμισης. Το νερό δεν ξεκινάει να βράζει στους 100 βαθμούς. Στους 100 αρχίζει να εξατμίζεται...
Ο βρασμος γινεται μετα απο εντονη θερμανση και ειναι χαρακτηριστική θερμοκρασια για καθε στοιχειο. Η Εξετμιση ειναι μια αργη διαδικασια που γινεται σε οποαδηποτε θερμοκρασια
Και στα δυο γινεται η ιδια διαδικασια Το υγρο γινεται αεριο
Λύθηκε η απορία σου...
ΑπάντησηΔιαγραφήwww.madsci.org/posts/archives/Sep2003/1062886605.Bc.r.html
Μα γι' αυτό τις γράφω, για να τις λύσουμε...
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυμπίπτει με τη θεωρία που είχα κι εγώ το πρωί, αλλά έχω μια μικρή διαφωνία. Το σημείο βρασμού πρέπει να είναι ψηλότερο,(όπως το νερό στο οποίο έχουμε βάλει αλάτι). Επίσης, άλλο το σημείο βρασμού, και άλλο το σημείο εξάτμισης. Το νερό δεν ξεκινάει να βράζει στους 100 βαθμούς. Στους 100 αρχίζει να εξατμίζεται...
ΑπάντησηΔιαγραφή(λέω εγώ τώρα)
Μπορούμε πάντα να δοκιμάσουμε...
ΑπάντησηΔιαγραφήΕθελοντές παρακαλώ!!!!
Ναι, ναι εθελοντές!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή(Μιαμ... Ξύπνησε ο δράκουλας μέσα μου)
Ο βρασμος γινεται μετα απο εντονη θερμανση και ειναι χαρακτηριστική θερμοκρασια για καθε στοιχειο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ Εξετμιση ειναι μια αργη διαδικασια που γινεται σε οποαδηποτε θερμοκρασια
Και στα δυο γινεται η ιδια διαδικασια
Το υγρο γινεται αεριο