Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Απορία της ημέρας

Έχει καταφέρει κανείς να βάλει οδοντόκρεμα μέσα στο σωληνάριο χωρίς να δουλεύει σε εργοστάσιο παραγωγής οδοντόκρεμας;

4 σχόλια:

  1. Αφού μηχάνημα γεμίζει τα σωληνάρια μαρή!!!
    Αλλά πάλι αν ντε και καλά θες να γεμίσεις ενα άδειο σωληνάριο με οδοντόκρεμα, μπορείς να την θερμάνεις λίγο για να γίνει πιο ρευστή και μετά να την χύσεις μέσα.
    :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι, δεν εννοώ αυτό. Εννοώ αν από το σωληνάριο βγει παραπάνω οδοντόκρεμα από αυτή που χρειάζεται, μπόρεσε ποτέ κανένας να την ξαναβάλει πίσω στο σωληνάριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααααα!!! Πες το έτσι.
    Δε νομίζω να το εχει καταφέρει κανείς.
    Μπορείς όμως να εγκαταλείψεις τα σωληνάρια οδοντόκρεμας και να προμηθευτείς αυτές στα μπουκαλάκια στα οποία επιτυγχάνεται καλύτερος έλεγχος της απορρέουσας ποσότητας.
    (Τι είπα πάλι ο διάολος!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ τα έχω καταφέρει με "αναρόφηση".
    'Οταν γίνει το ατύχημα της παραπάνω ποσότητας, γυρνάς το σωληνάριο όρθιο και το αφήνεις να "ξαναφουσκώσει" (Εκτός κι αν έχεις ληγμένες Κολινός του 70, τα σωληνάρια είναι πλέον ελαστικά και επανέρχονται στο αρχικό τους σχήμα).
    Μετά το πιέζεις να βγει ο αέρας, μέχρι να φτάσει η οδοντόκρεμα στο όριο του στόμιου.
    Το ξανακατεβάζεις πάνω στην παραπανίσια ποσότητα και σταματάς να το πιέζεις ώστε να "ρουφήξει" την οδοντόκρεμα πίσω. Επαναλαμβάνεις αν χρειάζεται.

    Disclaimer: Η παραπάνω τακτική δεν συνιστάται καθόλου, καθώς η επαφή της οδοντόκρεμας με τα βακτηρίδια που λογικά βρίσκονται πάνω στην οδοντόβουρτσα (εκτός κι αν την απολυμαίνεις με χλωρίνη μετά από κάθε χρήση), μπορούν να δημιουργήσουν συγκεντρώσεις μέσα στο σωληνάριο.
    Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που όταν δοκιμάζουμε φαγητό από την κατσαρόλα, ΔΕΝ ξαναβουτάμε μέσα το πηρούνι/κουτάλι το οποίο ακούμπησε στο στόμα μας. (+ το ότι αν μοιραστούμε το φαγητό με άλλους, τους έχουμε υποχρεώσει σε "μονόπλευρη ανταλλαγή υγρών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή