Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Απορίες Φίλων, Συναδέλφων, Γνωστών, Αγνώστων

Ο Αχιλλέας αναρωτιέται:
Πώς ξεχωρίζουμε ποια είναι η καλή πλευρά και ποια η ανάποδη στο αλουμινόχαρτο;

4 σχόλια:

  1. η καλή είναι η γυαλιστερή.. και μου τη δίνει όταν κάποιος τυλίγει κάτι και απ' έξω είναι η μη-γυαλιστερή πλευρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προσθέσω ότι, η γυαλιστερή είναι η καλή, επειδή έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα και πρέπει να έχει τις ελάχιστες δυνατόν τριβές.
    Αυτοί που το χρησιμοποιούν ανάποδα, θεωρούν ότι η γυαλιστερή απ' έξω "δείχνει καλύτερα". Very common mistake...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι η ματ έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα.... η γυαλιστερή είναι απ' έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @kossstasss Δες και σε επόμενη απορία εδώ.

    Θα μας τρελάνουν. Ναι, όχι. Ναι όχι. Δεν έχει σημασία. 'Ετσι βγαίνει από τη μηχανή. Αντανακλά τη ζέστη. Όχι, κρατάει έξω το κρύο. Γκρρρρρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή