Καθε μέρα έχω και μια απορία... Αλλά είναι μερικές μέρες που ξεχνάω να τις γράψω εδώ.
η καλή είναι η γυαλιστερή.. και μου τη δίνει όταν κάποιος τυλίγει κάτι και απ' έξω είναι η μη-γυαλιστερή πλευρά...
Να προσθέσω ότι, η γυαλιστερή είναι η καλή, επειδή έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα και πρέπει να έχει τις ελάχιστες δυνατόν τριβές.Αυτοί που το χρησιμοποιούν ανάποδα, θεωρούν ότι η γυαλιστερή απ' έξω "δείχνει καλύτερα". Very common mistake...
όχι η ματ έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα.... η γυαλιστερή είναι απ' έξω
@kossstasss Δες και σε επόμενη απορία εδώ.Θα μας τρελάνουν. Ναι, όχι. Ναι όχι. Δεν έχει σημασία. 'Ετσι βγαίνει από τη μηχανή. Αντανακλά τη ζέστη. Όχι, κρατάει έξω το κρύο. Γκρρρρρ!!!
η καλή είναι η γυαλιστερή.. και μου τη δίνει όταν κάποιος τυλίγει κάτι και απ' έξω είναι η μη-γυαλιστερή πλευρά...
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα προσθέσω ότι, η γυαλιστερή είναι η καλή, επειδή έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα και πρέπει να έχει τις ελάχιστες δυνατόν τριβές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτοί που το χρησιμοποιούν ανάποδα, θεωρούν ότι η γυαλιστερή απ' έξω "δείχνει καλύτερα". Very common mistake...
όχι η ματ έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα.... η γυαλιστερή είναι απ' έξω
ΑπάντησηΔιαγραφή@kossstasss Δες και σε επόμενη απορία εδώ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα μας τρελάνουν. Ναι, όχι. Ναι όχι. Δεν έχει σημασία. 'Ετσι βγαίνει από τη μηχανή. Αντανακλά τη ζέστη. Όχι, κρατάει έξω το κρύο. Γκρρρρρ!!!